Geen STATIEGELD hard plastic bekers

duurzame glazen

Festerica heeft dit jaar een nieuw systeem voor de hard plastic bekers, dit keer zonder statiegeld.

Tijdens de vorige editie van Festerica hanteerden wij een statiegeldsysteem voor onze duurzame hard plastic bekers. Dit zorgde soms voor verwarring en vooral aan het einde van het evenement voor een stormloop op de bar om de laatste beker in te kunnen leveren.

We introduceren een nieuw systeem voor zaterdag 9 september 2023, de 10e Festerica editie. Iedereen met een ticket KRIJGT bij de ingang gratis de eerste beker van ons en levert die weer in als je naar huis gaat. Deze beker kun je de hele avond gebruiken bij het bestellen van je drankje(s). Je bestelt je drankje bij de bar, geeft je lege beker af en krijgt je bestelling. Easy does it.

Mocht je je beker, om welke reden dan ook, kwijtraken, dan kan je een nieuwe beker KOPEN bij de bar voor 1 muntje.

(Let op: dit systeem geldt voor alle hard plastic bekers, behalve voor de pitchers, voor de pitchers betaal je in eerste instantie 4x muntjes statiegeld, als je de pitcher later weer inlevert bij de bar krijg je je 4x muntjes weer terug)