OPEN AIR 08-09-18

NOG000DAGEN

Greenhouse

Onze huisband waar je niet omheen kunt!

De opener van het festival: Greenhouse. Dit zal de meesten niet verwonderen aangezien Greenhouse elk jaar de opener is. En waarom? Omdat Roel (bassist), Elwin (gitarist), Jasper (gitarist), Erik (drums) en Rik (zanger) nauw verbonden zijn met Festerica. Dit jaar is Greenhouse aangevuld met Bas Roosken als gitarist. Bas heeft echter direct een valse start bij de band door tijdens Festerica afwezig te zijn. Erik was vorig jaar ook uw presentator en de andere bandleden helpen mee het festival te organiseren. Na hun optreden zal je drankje wellicht dus worden ingeschonken door een van deze mannen (wat een eer).

Greenhouse is opgericht vanwege het grootse Ericase festijn ‘Erica 150 jaar’. Nadien heeft de band in de regio opgetreden als coverband en deed mee met Clash of the coverbands en Vaartpop. De muziek die Greenhouse speelt is rock en uw zult onder andere covers horen van AC/DC, Greenday, Sex Pistols en Skik.

Greenhouse is niet alleen de Engelse vertaling voor de Ericase ‘kassen’, maar ook de naam van een befaamde Duitse en Caribische band. Een eervol rijtje!